Haziran 2020 Sorumluluk Sınavları Takvimi ve Öğrenci Listeleri - GÜNCEL (19.06.2020)

Haziran 2020 Sorumluluk Sınavları Takvimi ve Öğrenci Listelerine Aşağıdaki Bağlantılardan Ulaşabilirsiniz.

Bilindiği gibi bu yıl Covid-19 pandemisi nedeniyle 16 Mart 2020'de eğitim öğretime ara verilmiş ve Milli Eğitim Bakanlığınca 2019/2020 Eğitim Öğretim yılı sona erdirilmiştir. Devamsızlıktan Sınıf Tekrarı olan öğrenciler dışında tüm öğrenciler 1. Dönem notlarıyla ortalamalarına bakılmaksızın sınıflarını geçmiştir. 1. Dönem sonu ortalaması 50 ve üzeri olan ve başarılması zorunlu derslerden başarılı olan tüm öğrenciler doğrudan sınıflarını geçmiş, 1. Dönem sonu not ortalaması 50 puanın altında olan ve başarılması zorunlu derslerden başarısız olan öğrenciler ise başarısız ders sayısına bakılmaksızım SORUMLU olarak sınıflarını geçmiştir. Sınıfını Sorumlu Geçen öğrenciler her yıl; sene başı, 2. dönem  başı ve sene sonunda olmak üzere 3 kez yapılan sorumluluk sınavlarına girerek bu derslerden 50 ve üzeri puan alarak başarılı sayılacak ve sorumlulukları kalkacaktır.

Milli Bakanlığınınca duyurulan ve bu yıl 22-30 Haziran 2020 tarihleri arasında yapılacak olan SORUMLULUK SINAVLARI Takvimine, Sorumlu Dersi Olan Öğrencilerin Listesine ve Sorumlu Oldukları Derslere aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Not: Öğrencilerin Sorumlu oldukları dersleri aşağıdaki listelerden belirleyip Sorumluluk Sınav Takvimine göre sınav tarih ve saatinden en az 15 dk önce sınav yerinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Not2: Anadolu Teknik Programı 12. Sınıf Öğrencilerinden 40 günlük yaz stajını yapmamış öğrenciler stajdan muaf sayılmıştır. Ancak bu öğrencileri STAJ TAMAMLAMA SINAVI'na girmeleri gerekmektedir. Staj Bitirme Sınavına Girecek Öğrencilerin Listesine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Not3: Milli eğitim Bakanlığı'nın 19.06.2020 tarih ve 8135308 sayılı yazısı gereği 22-30 Haziran 2020 döneminde yapılacak olan Sorumluluk Sınavlarına SADECE 12. SINIF ÖĞRENCİLERİ katılacaktır.

9,10 ve 11. Sınıf öğrencileri EYLÜL ayında yapılacak sınavlara katılacak olup herhangi bir hak kaybına uğramayacaklardır.

Tüm Öğrenci, öğretmen ve velilerimize duyurulur.

Sorumluluk Sınav Takvimi (GÜNCEL)

12. Sınıf Sorumlu Dersi Olan Öğrenciler ve Sorumlu Oldukları Dersler

Önceki Yıllardan Sorumlu Dersi Olan Öğrenciler ve Sorumlu Oldukları Dersler