Haz

Haziran 2020 Sorumluluk Sınavları Takvimi ve Öğrenci Listelerine Aşağıdaki Bağlantılardan Ulaşabilirsiniz.

Haz

Bugün saat 20:00'da Uzman Psikolog Özkan ŞENOL Tüm Veli ve Öğrencilere Yönelik "Sınav Taktikleri" Konulu E-konferans Düzenleyecektir.

Mrt

Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta SARAÇ 2020 YKS'inin ertelendiğini açıkladı.

Sevgili Öğrencilerimiz ve  Değerli Velilerimiz,

Bildiğiniz üzere 23-27 Mart 2020 tarihleri arasında öğrencilerimiz uzaktan eğitim alacaklardır. EBA (eğitim Bişim Ağı) üzerinden alacakları bu eğitimlerle ilgili merak ettiklerinze aşağıdaki linkleri kullanarak ulaşabilirsiniz.

EBA şifremi nasıl alacağım?

EBA Şifresi Oluşturma

3 GB Hediye İnternet için Ne Yapmalıyım

Sıkça Sorulan Sorular

EBA Öğrenci Giriş Sayfası

EBA Anasayfası

Mrt

Okulumuz öğrencilerinin aidiyet ve motivasyonlarını yükseltmek amacıyla yapılan ayın öğrencisi ve sınıfı uygulamasında ayın ödülleri verildi. Ayın öğrencisi seçilen Enes ÇEÇE (9-C), Yusuf KANDEMİR (10-A), Yurtseven TAŞDEMİR (11-C), Nurullah SALIK (12-L), Muhammed TAYFUR (9-H), Bilal KONDO (10-F), Muhammed AKDAŞ (11-N) ve Ammar TEKİN (12-M)isimli öğrencilerimizi; ayın sınıfı seçilen 9-C, 10-F, 11-C, 12-N sınıflarımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Enerji Verimliliği ve Bilinçli Tüketici Kulübü 24 Şubat-1Mart Vergi Haftası Vergi Bilincini Geliştirme Eğitimleri

Şbt

27/02/2020 Perşembe günü Muş AFAD ekibinin katılımıyla Deprem Tatbikatı gerçekleştirildi. Öğretmen ve öğrenciler deprem anında yapmaları gerekenlerle ilgili bilgilendirildi.

Şbt

12 Şubat 2020 tarihinde okulumuzun Müzik Kulübü öğrencileri Muş E Tipi Kapalı İnfaz Kurumunda Türk Halk Müziği konseri vermişlerdir. Konser sonrası öğrencilerimize  teşekkür belgeleri takdim edilmiştir.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı

Şbt

2020 İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu Yayınlandı

Başvurular 05-17 Şubat 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.