Antalya Yaz Kampı  10-17 Temmuz 2020 Öğretmen Eğitimleri Hakkında

Şbt

Muş Milli Eğitim Müdürlüğü Ölçme ve Değerlendirme Biriminin koordinesinde "Öğretmen Okuyor, Okuduğunu Paylaşıyor" projesi ile Muş Merkez ve ilçelerinde görev yapan tüm öğretmen ve idarecilerin katılabileceği kitap okuma yarışması düzenliyor.

Şbt

Bakanlığımız Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğünün, Çin Halk Cumhuriyeti'nin Wuhan kentinde görülen koronavirüsün neden olduğu solunum yolu hastalığı nedeniyle okul ve kurumlarımızda alınması gereken önlemleri içeren ilgi yazıları ile eki okul ve veli bilgi notları ekte gönderilmiştir.

Bu nedenle ekte yer alan Okul Bilgi Notu'nun okulunuzda/kurumunuzda bulunan tüm personellere ve öğrencilere duyurularak bilgilendirilmesi, Veli Bilgi Notu'nun okulunuz aracılığıyla öğrenci velilerine duyurulması hususunda;

Gereği önemle rica olunur